Föreläsningar

Jag föreläser mycket och gärna. Mina vanligaste ämnen är:

Matens betydelse för våra mentala prestationer

Hur man vi bli smartare och skarpare med kniv och gaffel? Här får du svar på hur din hjärna påverkas av socker, olika typer av fetter och varför du är så fikasugen vid halv tre?

Råsmart på jobbet

Så slipper du och dina kollegor eftermiddagsdippar, onödig irritation, bristande koncentration och klena immunförsvar. Det här är föreläsningen för dig som vill ha en frisk, glad och smart arbetsplats!

Från motstånd till medvind

Om min egen resa från trött morsa och journalist som hade svårt att komma ut soffan och aldrig riktigt hade flyt till pigg, stark, frisk trebarnsmamma, författare och entreprenör som lever av att hjälpa trötta familjer hitta ut ur pasta- och vabbträsket.

Råsmarta matvanor i familjen

Så lätt ger du hela familjen starka immunförsvar, massor av energi, jämna humör och sprudlande matglädje!

Slipp sockret

Många av oss har ett ansträngt förhållande till socker. Sötsug är en överlevnadsgarant som är väldigt viktig, men när det blir för starkt är det direkt farligt för vår hälsa. Det vet de flesta. Och ändå hamnar vi där med våra chokladkakor och kanelbullar. Slipp sockret är en avslöjande föreläsning där vi vänder upp och ned på begrepp som ”att unna sig” och ”att njuta” och går till botten mad varför du äter mer socker än du vill och vad det är du behöver egentligen.

Kontakta mig för mer information och offert! ulrika@rasmart.se

KOMPISGÄNG, TRÄNINGSGRUPPER, GRANNSKAP…

Du kan givetvis boka mig för ett privat event, med föreläsning och eventuellt workshop eller enklare matlagningskurs på önskat tema. Antingen hemma hos er, i en föreningslokal eller i en lokal som jag ordnar.

Kontakta mig för pris och förslag på upplägg! ulrika@rasmart.se

SPECIELLT FÖR SKOLOR OCH IDROTTSFÖRENINGAR MED UNGDOMSVERKSAMHET

Mitt hjärta bankar hårt för barn och ungdomar och deras rätt till bra och energigivande matvanor. Därför kommer jag gärna till din förskola, skola eller idrottsförening och håller en föreläsning för personal, föräldrar och ibland även barn.

Priset för dessa föreläsningar/workshops är endast 5000 kronor plus moms.

Det inkluderar 2 timmars föreläsning med utrymme för att ha en praktiskt del där jag gör och bjuder på näringsrika smoothies, vettiga alternativ till fika och mellanmål samt uppladdning och återhämtning för den som tränar mycket.

Priset gäller i Stockholm med omnejd. Blir resan längre tillkommer reseersättning enligt överenskommelse.

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK