Kurser

Jag erbjuder att antal olika kurser, utbildningar och workshops, både i egen regi och på Medborgarskolan, som jag har samarbetat med sedan 2009.

AKTUELLA KURSER HÖSTEN 2017

KOSTNADSFRITT INFOMÖTE där jag presenterar höstens utbildningar 30 augusti

Vegankock (utbildning) 8 september

Raw foodkock (utbildning) 23 september

Kål i fokus 27 september

Hälsokock (utbildning) 29 september

Näringslära (utbildning) 2 oktober

Näringslära för husbehov 4 oktober

Juicer och smoothies 5 oktober

Raw food desserter och godis 16 oktober

Good mood food – maten och hjärnan. Föreläsning. 26 oktober

Näringslära för husbehov 8 november

Paleo 11 november

Stockholmsvegetarian 23 november

Nordisk superfood 6 december

PÅ JOBBET

Jag erbjuder olika typer av event på företag. Populärast är kombinationen juice- och smoothiebar samt föreläsning om matens betydelse för våra mentala prestationer och hälsa. En råsmart frukost eller fikastund samt föreläsning är också uppskattat. Vid mindre grupper finns även möjlighet att göra workshops, en av de mest populära är ”Supersnacks till fikapausen”.

Givetvis anpassar jag omfång och upplägg efter era förutsättningar och önskemål. Kontakta mig för förslag på upplägg och pris. ulrika@rasmart.se

HEMMA HOS

Vill du hellre njuta av lite råsmart energi hemma i köket tillsammans med familj och vänner, kan man hyra in mig för en hemma hos-kurs på valfritt tema. Det kan exempelvis vara tema familljematen, baby, hormonbalans, blodsockerharmoni eller smoothieskola.
Kontakta mig för mer information på ulrika@rasmart.se

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK