Linda fick mig att tveka på utmaningen

Postad av ulrika den 28 Apr, 2014 i Råsmart

Jag har precis antagit utmaningen om en mobilfri vecka av Kicki Theander på Middagsfrid. Skitbra utmaning! Jag hade fem mobilfria dagar över påsk (ja, HELT mobilfria, inget pratande, inget sms:ande, inget fotograferande, inget Facebookande, inget lyssna på pods, inget kollande av mejl osv och det var underbart för hjärnsynapserna med en liten paus!)

Den mobilfria veckan ska snart inledas, men jag är glad att jag inte redan gjort det, för alldeles nyss ringde telefonen:

”Hej! Det är Linda på Gotland! Jag fick precis hem din bok och var bara tvungen att ringa!!! Ett mejl räcker inte! Vilken FANTASTISK bok!”

Jag vet vem Linda är. Vi har haft lite kontakt tidigare, men jag har aldrig träffat henne, aldrig pratat med henne. Och så lägger hon ändå tid och engagemang (ja, telefonsamtal kräver engagemang!) på att ringa – bara för att säga snälla ord!

Det är man ju verkligen inte med om varje dag…

Jag tror inte att jag hade kommit på tanken själv, snål som jag uppenbarligen är inser jag.

TACK Linda, nu är jag plötsligt tveksam till om jag ska ha en telefonfri vecka. Det kanske är en vecka fri från allt utom normala telefonfunktioner. Vill inte missa chansen att höra glada, trevliga människor som ringer och meddelar sin uppskattning.

Och nu kanske du tänker att jag fiskar efter en massa snälla telefonsamtal, men nu stänger jag ju snart av den helt och hållet ett tag… Skriv en rad på Råsmart familjs Facebook istället, om du vill!

 

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK