Om Råsmart

När jag väntade mitt första barn trodde jag att livet som jag kände det var slut. Jag förhörde mig nogsamt bland vänner om vaknätter, skrik, fiskpinnar och Teletubbies och tyckte ärligt talat inte att det lät särskilt frestande.

Jag såg framför mig ett liv som sliten morsa där ingenting riktigt hanns med och såväl karriär som sömn och hälsa skulle komma på efterkälken. Jag bävade för vabbande, slabbande, gäspande och slöande i soffan, som jag trodde var obligatoriskt för en förälder.

Och det var åt det hållet tåget som småbarnsmamma var på väg. Hade det inte varit för den äldste sonens komjölkproteinsallergi så vet jag inte var vi hade hamnat. Men hans allergi, som yttrade sig genom eksem och lös mage, förde oss in på ett sundare spår som fick oss alla att må mycket bättre.

Jag insåg att anledningen till att jag gäspat mig igenom livet var fel bränsle och att det var något jag själv kunde styra och ta ansvar för. Men jag var tvungen att göra det på ett sätt som kändes lockande och spännande. Klikex, straffgryn och rårivet var inte min melodi.

Nu är min passion att guida andra familjer med samma önskan som jag själv en gång hade: Ett liv med massor av energi, stabilt humör, starkt immunförsvar massor av matlust och skön vardag är en självklarhet.

Jag erbjuder kurser, utbildningar, föreläsningar och event.

Kika runt på sidan och se om du hittar något spännande för dig!

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK