Pauser och skogssmoothie

Postad av ulrika den 17 Maj, 2016 i Råsmart | Etiketter: ,


Jag kan inte påstå att jag är särskilt stressad, vilket väl kan vara en nagel i ögat på den som inte vet hur man ska få tiden och livet att räcka till. Förlåt. Men jag har på något vis fått ihop en jobblunk som gör att det funkar. Även om det tidvis kan vara lite stafettprägel över tillvaron här hemma.

Nåväl. Just ni befinner jag mig mitt i en period då jag under nio dagar föreläser eller utbildar 49 timmar totalt, exklusive förberedelser, inköp, transporter och allmänt fix.

Ganska saftigt för min smak. (Förlåt facket!)

Jag är halvvägs nu, bara 24 härliga timmar kvar innan söndag kväll…😎

Det är lätt att man väljer bort träning, vila och skoj, för att hinna med allt som måste hinnas med. Men för mig är träning, vila och skoj inte ”nice to have” utan ”need to have”. Så en skogspromenad (som också var en liten rekognosering inför det avsnitt i raw foodkockutbildningen som handlar om naturen som skafferi) fick gå före disken, plocket och mejlskyfflandet.


Man kan inte hälla ur en tom kanna, och jag ”häller” ur mig en hel del under dessa 49 timmar.

Jag älskar att bo i stan. Men oj vad jag älskar att ha en skog runt hörnet! Nu blir det skogssmoothie till frukost! I eftermiddag blir det en timme med PT, stång och tunga vikter!

 

 
Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli bättre. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. Läs mer | OK